Gårdsbryggeri

Gjennom tidene har møllemestere, smeder og møbelsnekkere vært med å prege gårdens historie. Håndverk er igjen satt på dagsordenen, når vi nå brygger ekte håndverksøl, gjerne med lokale råvarer.​

I gårdsbryggeriet vårt produserer vi håndverksøl med lokal profil. Små batcher med ufiltrert øl, laget på den gamle måten. På Taraldrud har vi et ønske om å produsere ingrediensene til brygget vårt selv, helt lokalt. Vi vil se kornet vokse, og kjenne lukten av nyplukket humle.

 

I gårdsbryggeriet vårt har vi tilvirknings- og skjenkebevilling, og i gårdsutsalget har vi salgsbevilling for egenprodusert håndverksøl.

Bryggeriet er åpent etter avtale for grupper som ønsker en annerledes og hyggelig aktivitet. Hos oss kan du bli med på en rundtur fra bygg til brygg, eller et bryggeriverksted der du lærer mer om ølbrygging og råvarene bak. Har du lyst til å leie hele bryggeriet og brygge ditt eget øl til en spesiell anledning? Vi kan tilby utleie av bryggeriet med bryggmester for en dag. Dere hjelper til med å brygge en valgfri batch på 250 liter eller 500 liter avhengig av eget ønske.

Ölbryggeri web-2310.jpg

TARALDRUD GÅRD

Taraldrudveien 25, 1870 Ørje

Tlf. 975 00 512

  • Facebook
  • Instagram