top of page
3N9A8784FOTOCRED TINA STAFREN.jpg

Gårdsbryggeri

Gjennom tidene har møllemestere, smeder og møbelsnekkere vært med å prege gårdens historie. Håndverk er igjen satt på dagsordenen, når vi nå brygger ekte håndverksøl, gjerne med lokale råvarer.​

I gårdsbryggeriet vårt produserer vi håndverksøl med lokal profil. Små batcher med ufiltrert øl, laget på den gamle måten.

Ölbryggeri web-2310.jpg

Det gamle verkstedet

I det som var det gamle snekkerverkstedet har vi nå vårt lille bryggeri. Meskekaret og kokekjelen er laget av to ombygde melketanker fra en nabogård i bygda.

 

Vi har to gjæringstanker på 300 liter hver, og brygger som regel små batcher på 250 liter om gangen. Vi har manuell tappelinje og ølet karboneres på flaske. Alle våre øltyper er overgjæra og ufiltrerte. 

Du kan lese mer om våre øltyper på nettsidene til bryggeriet

3N9A8790FOTOCRED TINA STAFREN.jpg

Besøk oss

I gårdsbryggeriet vårt har vi tilvirknings- og skjenkebevilling, og i gårdsutsalget har vi salgsbevilling for egenprodusert håndverksøl.

I sommerhalvåret er bryggeriet åpent etter avtale for grupper som ønsker en annerledes og hyggelig aktivitet. Hos oss kan du bli med på en rundtur fra bygg til brygg, eller et bryggeriverksted der du lærer mer om ølbrygging og råvarene bak.

 

Du kan lese mer om våre event på nettsidene til bryggeriet

bottom of page