top of page
flasker.JPG

I gårdsutsalget

Gårdsutsalget vårt har åpent lørdagene i november. Åpningstider annonseres på våre kanaler i sosiale medier. 

I gårdutsalget får du kjøpt våre produkter av Smaalensgås og håndverksøl. I tillegg til produkter fra andre produsenter i Haldenkanalen.

 

Håndverksøl kan bare kjøpes innenfor tidspunkter for ordinære salgstider for alkohol.

På nett

Det er mange som ønsker å bestille gås av oss til for eksempel Mortensaften og jul. Derfor kan det lønne seg å forhåndsbestille tidlig. Legg inn bestilling i skjemaet under, så kontakter vi deg når det er klart for henting.

Skulle det ikke passe å hente dine forhåndsbestilte varer i gårdutsalgets åpningstider, send oss en epost så avtaler vi et tidspunkt. 

 

Hel gås

Hel gås leveres som helt slakt, med en slaktevekt på mellom 3,0 – 5,5 kg. De hele gjessene leveres ribbet, vakuumpakket og ferdig klar til å putte i ovnen. Hjerte, lever, hals og krås er pakket i en pose, og ligger inni skroget. 

 

Pris per kg: 270,- ink mva ved henting selv etter avtale.  

I skjemaet velger du liten, medium eller stor gås, så skal vi forsøke å etterkomme ditt ønske.

Stykningsdeler

I 2023 sesongen har vi bryst, lår, klubber, vinger, skrog, krås, hals, hjerte, fett og lever tilgjengelig. Bryst og lår selges enkeltvis. De øvrige stykningsdelene pakkes sammen i naturlige pakkestørrelser, med varierende vekter per pakke. Mer info om stykningsdeler finner du her

Nytt i år er at vi også har ferdig kokt gåsekraft tilgjengelig for salg. Kraften er fyldig og veldig god på smak. Kraften selges i sous vide pakker, som er klare til å tines og varmes opp. Enkelt og greit for deg, og et godt utgangspunkt for å lage verdens beste saus!

Ønsker du å kjøpe stykningsdeler? Send oss en forespørsel under, så kontakter vi deg!

 

Og du, årets gåsesesong har vært litt annerledes. Les mer om årets sesongen her

Takk for innsendingen din!

Bestll gås

I butikk

Matfatet Ørje

Våre produkter selges hos Matfatet Ørje. Legg turen innom hvis du har veien forbi Ørje.

 

Les mer om butikken og åpningstidene på www.matfatetorje.no

Spesialbutikker for øl

Våre håndverksøl selges i en noen spesialbutikker for øl. Blant annet Slakter'n på Mysen, Gulating Gamlebyen og Gulating Ski Storsenter.

Markeder &
REKO

Vi deltar på ulike markeder og REKO utleveringer når det er sesong for gås. Følg med på våre Facebook sider for oppdateringer på når du kan treffe oss. 

188492308_4606231916058493_8299001514224847776_n (1).jpg
bottom of page