flasker.JPG

I gårdsutsalget

I sommersesongen og en stund utover høsten har vi faste åpningstider i gårdsutsalget vårt:

Lørdager fra 11 - 15 eller etter avtale

I gårdutsalget får du kjøpt våre produkter av Smaalensgås og håndverksøl. I tillegg til produkter fra andre produsenter i Haldenkanalen.

 

Håndverksøl kan bare kjøpes innenfor tidspunkter for ordinære salgstider for alkohol.

På nett

Det er mange som ønsker å bestille gås av oss til for eksempel Mortensaften og jul. Derfor kan det lønne seg å forhåndsbestille tidlig. Legg inn bestilling i skjemaet under, så kontakter vi deg når det er klart for henting.

Skulle det ikke passe å hente dine forhåndsbestilte varer i gårdutsalgets åpningstider, kan du avtale å hente varene dine i hentebua på gården. Forhåndsbetal med vipps og hent når det måtte passe deg. Hentebua er selvbetjent og alltid åpen!

 

Hel gås

Hel gås leveres som helt slakt, med en slaktevekt på mellom 3,0 – 5,5 kg. De hele gjessene leveres ribbet, vakuumpakket og ferdig klar til å putte i ovnen. Hjerte, lever, hals og krås er pakket i en pose, og ligger inni skroget. 

 

Pris per kg: 260,- ink mva ved henting selv etter avtale.  

I skjemaet velger du liten, medium eller stor gås, så skal vi forsøke å etterkomme ditt ønske.

Stykningsdeler

I 2021 sesongen har vi bryst, lår, klubber, vinger, skrog, krås, hals, hjerte, fett og lever tilgjengelig. Bryst og lår selges enkeltvis. De øvrige stykningsdelene pakkes sammen i naturlige pakkestørrelser, med varierende vekter per pakke. Mer info om stykningsdeler finner du her

Ønsker du å kjøpe stykningsdeler? Send oss en forespørsel under, så kontakter vi deg!

 

Og du, årets gåsesesong har vært litt annerledes. Les mer om 2021 sesongen her

arrow&v

Takk for innsendingen din!

 

I butikk

Matfatet Ørje

I sommersesongen kan produktene våre kjøpes hos Matfatet Ørje. Legg turen innom den lille butikken ved slusene hvis du har veien forbi Ørje.

 

Les mer om butikken og åpningstidene på www.matfatetorje.no

Spesialbutikker for øl

Våre håndverksøl selges i en rekke spesialbutikker for øl. Blant annet Slakter'n på Mysen, Gulating Gamlebyen og Gulating Ski Storsenter.

Markeder &
REKO

Vi deltar på ulike markeder og REKO utleveringer når det er sesong for gås. Følg med på våre Facebook sider for oppdateringer på når du kan treffe oss. 

20200529_141516-01.jpeg